Τρόποι πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σου, το MobileCenter.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1.Με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σου) μέσω courier Γενική Ταχυδρομική, ACS ή Box Now

2.Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0102.17.0200173383
IBAN Λογαριασμού: GR8602601020000170200173383
Δικαιούχος: ΝΙΚ. ΒΑΡΝΑΒΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Παρακαλούμε χρησιμοποίησε το ID της παραγγελίας ως αιτιολογία. Προσοχή, για να ολοκληρωθεί η αποστολή, θα πρέπει να λάβουμε όλο το ποσό της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξεις την επιβάρυνση όλων των εξόδων (Επιβάρυνση Αποστολέα) διαφορετικά δεν μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σου.

3.Πιστωτική κάρτα/Χρεωστική/Prepaid

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σου την αναλαμβάνει η Τράπεζα EUROBANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σου.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Paycenter από την Τράπεζα EUROBANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Paycenter από την Τράπεζα EUROBANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Paycenter από την Τράπεζα EUROBANK, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (MobileCenter.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το MobileCenter.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Καλάθι αγορών
Brand
Brand
Μοντέλο
Μοντέλο
Περισσότερα
Κατασκευαστής
Κατασκευαστής
Περισσότερα
Τύπος
Τύπος
Περισσότερα
Υλικό
Υλικό
Περισσότερα
Χρώμα
Χρώμα
Περισσότερα
Ισχύς (W)
Ισχύς (W)
Χωρητικότητα
Χωρητικότητα
Περισσότερα